fbpx

PODDA HOS FREDAG Hos oss finns en poddstudio med modern teknik och erfarna producenter som kan hjälpa dig med ditt poddande. Vi kan bidra med ljuddesign, inspelning och redigering av din podd, eller så tar vi tillsammans fram ett helt nytt poddkoncept från scratch. Vi kan också hjälpa dig med allt ifrån publicering till marknadsföring för att nå ut till din publik.

Hur vill du podda?

Oavsett om du vill använda dig av poddformatet som en del i din marknadsföring, eller om du bara vill ha en ny plattform att uttrycka dig på kan Fredag hjälpa till. Poddlyssnandet i Sverige fortsätter öka och vi har såväl kompetensen som tekniken för att vara din nya poddpartner.
Hur vårt samarbete ska se ut bestämmer du helt själv.

Hyr vår studio

Vet du redan hur man göra en bra podd, och behöver bara tillgång till en modernt utrustad studio där du kan podda i fred? Hyr vår poddstudio per timma och tryck på knapparna själv. Vi kan självklart vara med och berätta om hur just vår utrustning funkar och ge tips och råd.

Låt oss producera din podd

Vill du ta din podd till nästa nivå? Hos oss får du en podd som låter proffsigt och tillgång till erfarna producenter att bolla med kring innehållet. Vi hjälper dig såklart också med redigering, ljudläggning och publicering.

Skapa en podd från grunden

Har du eller din företag en idé för en podd, men behöver hjälp att komma igång? Vi hjälper dig utveckla ett format och paketerar din poddidé – du väljer själv hur delaktig du vill vara. Självklart får du hjälp med inspelning, produktion och tillgång till vår poddstudio mitt i centrala Göteborg.

Några poddar som redan spelar in hos oss

Intresserad?

Hör av dig till info@fredag.se, så bokar vi in ett möte där du får besöka studion och prata med oss om din podd.

Här hittar du vår studio

Du är välkommen också på spontanbesök, kom gärna förbi så visar vi!

Sockerbruket 17, 414 51 Göteborg

070-945 41 71 / info@fredag.se

© Copyright 2019 Fredag CBWP. All rights reserved.