fbpx

Hybridmöten HÖR AV ER VI HJÄLPER DIG! Hybridmöten SÅ HITTAR VI EN LÖSNING TILLSAMMANS

Hybridmöten eller hybridevent…

Alla pratar om det…Nu vi vill slå ett slag för att det är dags

att göra möten både spännande, effektiva och nödvändiga.

Men hur?

Fredag ♥ Hybridmöten

Digitala möten är det nya normala. Trots det är det inte alltid helt enkelt att få det digitala mötet att kännas, tja, normalt. Det vill vi ändra på!

Sedan pandemin slog till har vi fått göra mycket annorlunda. Det märker inte minst vi som är beroende av att regelbundet kunna mötas och prata med varandra. Vårt arbete bottnar i insikten att det inte räcker med fungerande teknik för att mötet ska fungera bra. Det är svårt att få alla att delta på samma villkor.

Vadå Hybridmöte?

Känner du inte igen begreppet så har du säkert åtminstone deltagit i ett. Hybridmöten är vad som sker när det fysiska mötet möter det digitala. Ibland är det svårt att få till det. Vi tror att de som deltar digitalt kan få en lika bra mötesupplevelse som fysiska deltagare. Hybridmötet kan rent av vara bättre än det fysiska! Med chattfunktion kan fler komma till tals och med videoinspelning strömlinjeformas uppföljningen. Låt oss visa hur du maximerar nyttan och minimerar frustrationen som följer med tekniken!

Hela Kedjan

Vad passar dig? Hur stort eller litet behöver mötet vara? Hur får du deltagarna att faktiskt delta? Vi hjälper er med allt från den första planeringen av ert möte till genomförande och uppföljning. En trygg partner i en ny verklighet.

070-945 41 71 VI HJÄLPER ER! HÖR AV ER SE TILL ATT ERT MÖTE BLIR SÅ BRA DET KAN