fbpx

CASE

VÄLKOMMEN TILL FREDAG!

Vi är helt övertygade om att i denna värld, där allt fler företag levererar samma typer av produkter eller tjänster, så är de emotionella värdena det starkaste vapnet vi har, och det är just därifrån vi arbetar med kommunikationen. Vårt största drivmedel är att skapa kommunikation som berör på riktigt och som hjälper våra kunder att göra bättre affärer. Detta kan bland annat ta sig uttryck i innovativa reklamkampanjer, grafisk formgivning, filmer, digitala tjänster eller fysiska möten.

Har du samma övertygelse som oss? Hör av dig så tar vi en kaffe, smoothie, islatte eller te och berättar hur vi kan hjälpa dig.

Fredag kontor Otterhällegatan 3B

OM OSS

FREDAG – Connect Brands with People är en kommunikationsbyrå i Göteborg. Fredag grundades redan 1999 och har sedan starten kopplat samman företag med deras kunder och skapat kommunikation som tilltalar och berör. Idag gör vi en hel del saker -skapar upplevelser, PR, varumärkesstrategi, film och tar ut stark och berörande kommunikation över alla kanaler.

Vid val av namn på byrån frågade vi oss själva ”vad blir människor glada av?” och svaret blev då: fredagar! Så Fredag fick det bli, för vi gillar många saker, men kanske mest av allt att göra människor glada. 

KUNDER

kunder-update_2020_1

TEAM

CHRISTINA AXHEDE

CEO/Strategic Director /Partner

Fredag personal Christina Axhede

NIKLAS AXHEDE

Creative Director/Partner

Fredag personal Niklas Axhede

LOTTA CABRERA PERSSON

Project Manager

Fredag personal Lotta Cabrera Persson

NICLAS KAY

Copywriter

Niclas Kay

AMANDA BORG

Production Manager

Fredag personal Amanda Borg

NEALE PAYLING

Art Director

Fredag Personal Neale Payling

JÓZSEF GALLAI

Graphic Designer

EMELIE HANSSON

Content Producer

ALBIN SKÖLD

Grafisk Formgivare

HITTA OSS

Otterhällegatan 3B, 411 18 Göteborg

070-945 41 71 / info@fredag.se

© Copyright 2020 Fredag CBWP. All rights reserved.